Author Topic: FORUM look problem?  (Read 5956 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

IC-1989

  • Brothers All Archiver
  • Commander
  • ******
  • Posts: 2993
  • Gender: Male
  • Warning! Commando At Work!
FORUM look problem?
« on: February 27, 2010, 05:47:46 PM »
Do you guys have the same problem?
« Last Edit: March 01, 2010, 05:02:26 AM by IC-1989 »

H-BOMB

  • Party
  • Commander
  • ******
  • Posts: 2390
  • Gender: Male
Re: FORUM look problem?
« Reply #1 on: February 27, 2010, 06:04:46 PM »
Yep. Same here. Maybe Amy switched forum browsers or something.

I wouldn't know...


BaconStrips&BaconStrips&BaconStrips&BaconStrips&BaconStrips

flyboy424

  • Clone Air Wing
  • Commander
  • ******
  • Posts: 1426
  • Gender: Male
  • Lock S-Foils in attack position.
Re: FORUM look problem?
« Reply #2 on: February 27, 2010, 06:07:37 PM »
I'm seeing it fine in Opera.  Just tried it in Chrome, IE 8 and Flock too and no problem.

Try clearing your browser cache as that can sometimes lead to problems viewing webpages.

EDIT

Also tried it on 2 different computers with no problems either.
« Last Edit: February 27, 2010, 06:13:24 PM by flyboy424 »
Clone Pilot armour project: helmet, chest - pepped.
RC helmet: done.

Ky'ram Parjai'Kote

  • Disgruntled MMORPG
  • Commander
  • ******
  • Posts: 2356
  • Gender: Male
  • Hates Bioware officially.
Re: FORUM look problem?
« Reply #3 on: February 27, 2010, 06:08:39 PM »
Wow. This is...weird...
Lists of games I play:
-- Star Trek Online
-- KOTOR (1 and 2)
-- SWTOR
-- Terraria
-- TF2
-- Magicka
-- Left 4 Dead 2
-- Garry's Mod
And nearly any other F2P game on this planet.

Vlet Hansen

  • Gotabor
  • Commander
  • ******
  • Posts: 3524
  • Gender: Male
  • Ni Cuy
Re: FORUM look problem?
« Reply #4 on: February 27, 2010, 06:13:13 PM »
I'll bet something expired...
It's Indiana Vlet!
Stealing text walls everywhere!

Rune

  • Official Site Mir'shebs
  • Commander
  • ******
  • Posts: 1337
  • Gender: Male
Re: FORUM look problem?
« Reply #5 on: February 27, 2010, 06:44:03 PM »
It's somewhat disorienting. I liked the old look better.

Dha'ward Krayt

  • Major
  • *****
  • Posts: 629
  • Gender: Male
  • IMMA CRAB!!!
Re: FORUM look problem?
« Reply #6 on: February 27, 2010, 06:59:15 PM »
yeah i tried the cache thing. still didnt work. im on firefox



flyboy424

  • Clone Air Wing
  • Commander
  • ******
  • Posts: 1426
  • Gender: Male
  • Lock S-Foils in attack position.
Re: FORUM look problem?
« Reply #7 on: February 27, 2010, 07:09:38 PM »
OK, it has just changed for me too.  It could be a forum software update.  I remember another forums I'm with had a major change last month with its forum software and it looks completely different now.
Clone Pilot armour project: helmet, chest - pepped.
RC helmet: done.

Amy

  • Clone Marshall Commander
  • ******
  • Posts: 400
  • Gender: Female
Re: FORUM look problem?
« Reply #8 on: February 27, 2010, 07:43:22 PM »
My host moved servers today so I need to fix some of the paths apparently. I *just* got back to canada and it'll be a few hours till I can get on a computer. So just wait out. And let me know if you notice anything else broken.

Amy

  • Clone Marshall Commander
  • ******
  • Posts: 400
  • Gender: Female
Re: FORUM look problem?
« Reply #9 on: February 27, 2010, 07:58:39 PM »
Alright.. I think I fixed it. Maybe? I can't tell on my phone, lol.

Ky'ram Parjai'Kote

  • Disgruntled MMORPG
  • Commander
  • ******
  • Posts: 2356
  • Gender: Male
  • Hates Bioware officially.
Re: FORUM look problem?
« Reply #10 on: February 27, 2010, 08:06:01 PM »
Sorry, but still the same.
Lists of games I play:
-- Star Trek Online
-- KOTOR (1 and 2)
-- SWTOR
-- Terraria
-- TF2
-- Magicka
-- Left 4 Dead 2
-- Garry's Mod
And nearly any other F2P game on this planet.

Amy

  • Clone Marshall Commander
  • ******
  • Posts: 400
  • Gender: Female
Re: FORUM look problem?
« Reply #11 on: February 27, 2010, 09:17:48 PM »
Alright, will fix when I get home then. Am on the bus now.

Amy

  • Clone Marshall Commander
  • ******
  • Posts: 400
  • Gender: Female
Re: FORUM look problem?
« Reply #12 on: February 27, 2010, 10:53:35 PM »
Fixed!

*goes to bed now*

IC-1989

  • Brothers All Archiver
  • Commander
  • ******
  • Posts: 2993
  • Gender: Male
  • Warning! Commando At Work!
Re: FORUM look problem?
« Reply #13 on: February 27, 2010, 11:10:25 PM »
Thanks Amy!

Dha'ward Krayt

  • Major
  • *****
  • Posts: 629
  • Gender: Male
  • IMMA CRAB!!!
Re: FORUM look problem?
« Reply #14 on: February 27, 2010, 11:52:15 PM »
yay!



Ky'ram Parjai'Kote

  • Disgruntled MMORPG
  • Commander
  • ******
  • Posts: 2356
  • Gender: Male
  • Hates Bioware officially.
Re: FORUM look problem?
« Reply #15 on: February 28, 2010, 07:54:45 AM »
Yay!

I need to see what's wrong with my avatar, he's not showing up.
Lists of games I play:
-- Star Trek Online
-- KOTOR (1 and 2)
-- SWTOR
-- Terraria
-- TF2
-- Magicka
-- Left 4 Dead 2
-- Garry's Mod
And nearly any other F2P game on this planet.

flyboy424

  • Clone Air Wing
  • Commander
  • ******
  • Posts: 1426
  • Gender: Male
  • Lock S-Foils in attack position.
Re: FORUM look problem?
« Reply #16 on: February 28, 2010, 08:31:21 AM »
My host moved servers today so I need to fix some of the paths apparently.
Never thought about that causing a problem.  Thanks for the rapid maintenance work.

Yay!

I need to see what's wrong with my avatar, he's not showing up.
I just noticed mine isn't showing either.  Might just be a case of re-uploading it.

EDIT

OK, just tried re-uploading my avatar and got this error:

The attachments upload directory is not writable. Your attachment or avatar cannot be saved.
« Last Edit: February 28, 2010, 08:34:30 AM by flyboy424 »
Clone Pilot armour project: helmet, chest - pepped.
RC helmet: done.

Ky'ram Parjai'Kote

  • Disgruntled MMORPG
  • Commander
  • ******
  • Posts: 2356
  • Gender: Male
  • Hates Bioware officially.
Re: FORUM look problem?
« Reply #17 on: February 28, 2010, 09:13:11 AM »
Upload it to Photobucket, Flickr, anyone of those photo hosting sites. Mine should be up now.
Lists of games I play:
-- Star Trek Online
-- KOTOR (1 and 2)
-- SWTOR
-- Terraria
-- TF2
-- Magicka
-- Left 4 Dead 2
-- Garry's Mod
And nearly any other F2P game on this planet.

flyboy424

  • Clone Air Wing
  • Commander
  • ******
  • Posts: 1426
  • Gender: Male
  • Lock S-Foils in attack position.
Re: FORUM look problem?
« Reply #18 on: February 28, 2010, 09:36:10 AM »
Usually I upload images to my own web server for hosting, however for avatars I've always uploaded to whichever site I'm using.  I'm not worried enough about having an avatar to be bothered going through the whole process of uploading it elsewhere.

Also, from the error I'd say it is not currently possible to upload attachments here so it is probably quite lucky I caught it so soon after the previous problem.
Clone Pilot armour project: helmet, chest - pepped.
RC helmet: done.

Amy

  • Clone Marshall Commander
  • ******
  • Posts: 400
  • Gender: Female
Re: FORUM look problem?
« Reply #19 on: February 28, 2010, 12:15:03 PM »
Yeah, it's all related. I'm going to check ALL the settings pages for paths I need to update, but I *think* that's it. I fixed the avatar/attachment uploading.

Keep letting me know if you notice anything broken. No doubt it'll be a quick fix. :)

Rune

  • Official Site Mir'shebs
  • Commander
  • ******
  • Posts: 1337
  • Gender: Male
Re: FORUM look problem?
« Reply #20 on: February 28, 2010, 03:10:38 PM »
Okay, thanks Amy! It's looking fine for me again.

Vlet Hansen

  • Gotabor
  • Commander
  • ******
  • Posts: 3524
  • Gender: Male
  • Ni Cuy
Re: FORUM look problem?
« Reply #21 on: March 01, 2010, 08:34:36 PM »
yeah, all's good here too. I'm glad we're back on this, it looks so much better...
It's Indiana Vlet!
Stealing text walls everywhere!